Savladaj HR procese od A do Ž sa

MAJOM MRKALJ!


ŠTA JE JESENJA ŠKOLA HR PROCESA?

HR funkcija (funkcija ljudskih resursa) jedna je od najvažnijih i ujedno najkompleksinijih uloga savremenih korporativnih sistema. Samouvjereno ćemo reći da je HR u savremenim kompanijama ljepilo koje drži na okupu cjelokupnu poslovnu organizaciju, bilo da se radi o izgradnji kulture i širenju dobre atmosfere među uposlenicima, bilo da se radi o omogućavanju funkcionisanja svih kompanijskih procesa.

Ako je menadžment jedne kompanije mozak organizacije, HR odjel je definitivno njegovo srce.

Međutim, i pored širenja svijesti o važnosti HR uloge u savremenom biznisu, izgradnja HR funkcije za većinu kompanija u našem regionu je proces koji se sprovodi nesistematski, parcijalno i nestandardizovano. Ovakva situacija se javlja dijelom zato što biznis odjeli ne prepoznaju potrebu za razvojem HR procesa, a dijelom i zato što HR-ovi nemaju dovoljno znanja ni alata za razvoj određenih HR funkcija.

Iskusnim HR-ovima obično su potrebne godine i godine prakse u sistemima različitih dimenzija kako bi stekli zaokruženo iskustvo potrebno za razvijanje i vođenje HR odjela.

„Jesenja škola ljudskih resursa“ je pažljivo pripremljen i koncipiran program učenja o praktičnoj primjeni HR alata namijenjen svima vama koji:

KONCEPT PROGRAMA

Program „Jesenje škole ljudskih resursa“ koncipiran je u 3 modula koji svaki za sebe čine odvojenu tematsku cjelinu.
Svaki modul traje po 5 dana, što ukupno čini 15 dana treninga usmjerenih na sticanje prije svega praktičnog i odmah primjenljivog znanja o uspostavljanju, razvijanju i vođenju www.yellowbrick.ba 4 najvažnijih HR procesa.
To istovremeno znači da se svakoj temi pristupa ne samo teorijski već uz pomoć HR metodoloških alata koji osiguravaju visok standard procesima i garantuju dobar rezultat u primjeni.

MODUL 1

OSNOVNI HR PROCESI

MODUL 2

OSNOVNI HR PROCESI

MODUL 3

NAPREDNI HR PROCESI

Autor i predavač „Jesenje škole ljudskih resursa“ jeMaja Mrkalj


Osnivač centra Zdrav razum, Maja Mrkalj ima 20 godina iskustva u oblastima obrazovanja, medija, osiguranja, proizvodnje i trgovine hranom. Uspješno je vodila projekte spajanja korporativnih kultura, Continuous excellenca, CSR aktivnosti, digitalizaciju HR procesa kao i uvodjenje Svrhe u organizacije u kojima je radila.

U okviru konsaltinga kojim se bavi u potpunosti od ove godine fokusirana je na primjenu ISO standarda Instituta za standardizaciju, komisije koju vodi profesor dr Mladen Djurić i izgradnju sistema koji su agilni, mjerljivi i motivišući za zaposlene. Konsalting karijeru uspesno je zapocela u bankarskom sektoru.

Ima partnerske odnose sa svim uglednim HR organizacijama u regionu, kao i sa pojedincima čije alate i ekspertizu nesebično preporučuje klijentima kod kojih postoji potreba.

Izuzetno je posvećena razvoju mladih HR kadrova, u svojoj karijeri je bila veliki broj puta mentor i domaćim i stranim diplomcima od kojih danas svi imaju uspješne karijere, na šta je posebno ponosna.


KADA

29.09. - 01.10.
06.- 08.10.
20.-22.10.
17.- 19.11.
01.- 03.12.


GDJE

Maglajska 1/III- HUB387 + online


CIJENA

4.500 BAM +17% pdv – 20% popusta na uplate za više polaznika.

*Mogućnost pohađanja samo 1. modula

PRIJAVI SE!


Popunite formu a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku i odgovoriti na sva pitanja.

VRH