OVA CIGLA JE

Samo to još uvijek ne zna…

YELLOW
BRICK

       

Rušimo zidove, gradimo ljude. Stvaramo prostor za promjenu.

Ja sam Marija Sinanović, osnivač Yellow Brick edukativnog centra


Ljude ne posmatram kroz ono ko su danas, već kroz prizmu onoga ko mogu postati u budućnosti. Ovakav pogled na ljudske mogućnosti me je duboko uvjerio da su promjene neizbježne i da, ako im se pravilno pristupi, u naš život mogu donijeti uspjeh, sreću i postignuće.

Baš zato sam osnovala Yellow Brick: mjesto izbora najboljeg puta za vaš lični i profesionalni razvoj.


VIDI VIŠE

                     

MISIJA
VIZIJA

YELLOW BRICK je nosilac društvene promjene koji svojim integrativnim pristupom i korišćenjem renomiranih metoda podržava razvoj pojedinaca i kompanija u zrele profesionalce i sisteme.

YELLOW BRICK je otvorena zajednica u kojoj svako ima hrabrosti da slijedi svoj izabrani put i dobro živi od svog rada i talenata.

Kome je potrebna Žuta Cigla?


Žutu ciglu u svoj temelj postavljaju oni koji žele da postignu više i naprave razliku u karijeri, životu. Žuta cigla je njihova snaga i potencijal iz koje proizilazi sva autentičnost i originalnost njih kao menadžera, lidera, preduzetnika, čoveka i žene koji imaju viziju i hrabrost da stvore sistem koji je u balansu.

  Ljudima koji osjećaju da mogu i žele da postignu više.
  Kompanijama koje žele da unaprijede svoju organizacionu kulturu i procese.
  Ljudima koji imaju jasno definisan cilj, ali još uvijek ne i način da ga dostignu.
  Kompanijama koje žele da povećaju svoju profitabilnost.
  Ljudima koji su radoznalih i uvijek u potrazi za sledećom velikom pričom.
  Kompanijama kojima su ljudi važni.

Kako izgleda Yellow Brick
proces za kompanije?

1. FAZA

Uvodni razgovor u kom ispitujemo stanje unutar kompanije i potrebe kompanije za razvojem. U ovoj fazi se vodimo koučing principom te je svaki naš razgovor usmjeren na budućnost, na konstruktivno rješavanje izazova i na cilj koji kompanija želi da postigne.

2. FAZA

Nakon prikupljenih informacija, uzimajući u obzir predočene okvire (vremena, novca i prioriteta), naši konsultanti kreiraju optimalnu ponudu programa i aktivnosti koji treba da dovedu klijenta do postavljenih ciljeva.

3. FAZA

Izvođenje treninga i programa je u rukama iskusnih i priznatih profesionalaca koji nakon izvedenih aktivnosti podnose izvještaj i studiju slučaja klijentu.

4. FAZA

Mjerenje efekata izvedenog projekta redovan je dio Yellow Brick prakse. Yellow Brick daje obećanje promjene i vjeruje u efikasnost svog rada. Otuda nam mjerenje i izrada studije slučaja pružaju čvrste dokaze o efektima našeg prisustva u vašoj kompaniji.

Upoznajte se sa nama,

nešto dobro će se desiti.

Prijavi se

PRIJAVI SE!


Popunite formu a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku i odgovoriti na sva pitanja.

VRH